Depannage alle werken
Uw locale Service
2 jaar garantie
Kwalitatief loodgieterswerk
Rap hulp nodig? Bel
0460-216-584

Loodgieter Antwerpen

Onze techniekers komen binnen een uur ter plaatse.
Wij hebben reeds meer dan 8 jaar ervaring,
en daarom kunnen we de schade gemakkelijk oplossen of installeren
we eventuele de sanitaire componenten zo snel mogelijk.
Ervaren vakmannen
24 uurs service
Snelle spoeddienst
Lage prijzen

LEKKAGE

Gootsteen
Sifon lekkage
Toilet lek
Badlekkage
Verwarming lek

VERSTOPPING

Lavabo
Toilet
Riolering
Leidingen
Douche

INSTALLATIE

Toilet installeren
Kranen
Installtie Lavabo
Bad installatie
Boiler installatie

REPARATIE

Reparatie ketel
Reparatie boiler
Toilet reparatie
Sifon reparatie
Douche reparatie
Alle sanitaire werkzaamheden!

Loodgieter Antwerpen, 24/7

Sanitaire werkzaamheden, Bel Ons!
Onze voordelen:

Werkzaamheden

Ons bedrijf werkt de klok rond en reist zo snel mogelijk naar de klant.

Betaalbaar

Na zorgvuldig de kosten van diensten van concurrenten te hebben bestudeerd, hebben wij de laagste prijzen voor u samengesteld.

Verantwoordelijkheid

We streven naar goede en eerlijke klantrelaties.

Ervaring

Onze techniekers hebben meer dan 8 jaar ervaring en werken met hoge kwaliteit.
Betaalmogelijkheden:

Contant

Bancontact

Loodgieter Antwerpen, 24/7

Sanitaire werkzaamheden, Bel Ons!

Zoekt u een loodgieter in Antwerpen? U vindt hem hier!

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Heeft u last van een storing in uw CV- of combiketel? Of is uw afvoer verstopt geraakt? Voor loodgieterswerkzaamheden in Antwerpen of omgeving bent u bij de loodgieter in Antwerpen aan het juiste adres. Loodgieterij Mertens helpt u graag met zeer uiteenlopende klussen op het gebied van loodgieterswerk, waarbij u kunt denken aan het leggen van nieuwe leidingen, het verplaatsen van de afvoer of bijvoorbeeld het installeren van nieuw sanitair of een CV ketel. We helpen u echter met meer zaken! Ook het uitvoeren van onderhoud of reparaties behoren bij ons tot de mogelijkheden, waardoor u bij ons kiest voor een totaaloplossing. Van de installatie van uw producten tot reparaties na vele jaren onderhoud, wij bieden het u!

Heeft u een plan voor nieuwe sanitaire voorzieningen in uw woning, maar twijfelt u over de haalbaarheid ervan? We geven u graag een passend advies op maat!

Diensten loodgieter in Antwerpen

De loodgieter in Antwerpen biedt een breed aanbod aan diensten aan, die we kunnen scharen onder de categorieën ‘installatie’, ‘onderhoud’ en ‘reparatie’. Wanneer u momenteel al goed sanitair heeft kunt u vanzelfsprekend ook enkel kiezen voor de hulp bij het onderhouden ervan door onze vakkundige loodgieters. Zo voorkomt u dat het later nodig is om reparaties uit te voeren!

Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met een verstopping, lekkage of storing in uw CV- of combiketel, dan herstellen we dit graag voor u.

Afvoerverstopping verhelpen in huis

Een van de diensten die onze loodgieter in Antwerpen vaak bij mensen thuis uitvoert is het verhelpen van een afvoerverstopping. Een afvoerverstopping is het gevolg van restafval dat in de afvoer terechtkomt. Dit kunnen etensresten zijn, maar ook kleine takjes en bladeren. Het restafval kan niet meer van de bodem worden meegenomen, waarmee het begin van een verstopping ontstaan is. De hoeveelheid restafval op de bodem van de afvoer zal steeds groter worden, met een serieuze verstopping tot gevolg. Voorkom een dergelijke situatie door de afvoer zeer regelmatig door te laten spuiten! Onze loodgieter in Antwerpen helpt u hier graag bij!

In het geval van een beginnende verstopping is het doorspuiten van de afvoer vaak voldoende. De hoge druk waarmee het water in de afvoer gespoten wordt zorgt ervoor dat de verstopping letterlijk wordt opgelost. Bij een serieuze verstopping kiezen we sneller voor andere oplossingen. Denk aan het gebruik van een klein haakje, of een klein vegertje. Hiermee kan de afvoer eenvoudig gereinigd worden en een afvoerverstopping worden opgelost.

Advies bij een verbouwing in huis

Niet alleen voeren wij diensten voor u uit. Ook kan de loodgieter uit Antwerpen u van passend advies voorzien! Denk bijvoorbeeld aan advies bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Kunnen uw nieuwe sanitaire voorzieningen op uw bestaande afvoer worden aangesloten? Is het mogelijk om het leidingnetwerk uit te breiden voor een extra kraan? Enzovoorts. Het zijn slechts twee voorbeelden van vraagstukken die u zou kunnen hebben bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning. Onze loodgieter in Antwerpen helpt u graag bij het maken van een plan en de daadwerkelijke uitvoering hiervan. Zeker bij het leggen van leidingen en het aansluiten van de afvoer is een correcte uitvoering van belang. Zo voorkomt u dat u al snel te maken krijgt met vervelende lekkages in huis!

Loodgieter Antwerpen, 24/7

Sanitaire werkzaamheden, Bel Ons!
Wat onze klanten vinden
Eden
„Lavabo herstelling"
Julie
„Onstopping leiding"
Adam
„Toilet ontstopping"
Liam
„Boiler vervanging"
Hugo
„Ketel repatatie"
Lina
„Aanleg leidingen"
Recensies van onze klanten
Elise
„Echt een aanrader. Vriendelijk, behulpzaam, vakkundig. Degelijke info omtrent rioleringsonderhoud en een eventueel latere rioleringsverbetering."
Lucas
„Bedankt Rioolkrak voor de professionele en kwaliteitsvolle werken die jullie verrichten. Jullie klantvriendelijkheid is fantastisch en we zullen jullie zeker aanbevelen!"
Victor
„Heel vriendelijke mannen en wreed behulpzaam,de ontstopping was binnen het half uur opgelost en het was dezelfde persoon als die 2 jaar geleden ook bij ons was."

Loodgieter Antwerpen, 24/7

Sanitaire werkzaamheden, Bel Ons!
Reparatie op dezelfde dag
We begrijpen hoe waardevol uw tijd is, daarom bieden wij op dezelfde dag loodgietersdiensten aan.
Sanitairlekkage van enige complexiteit. We installeren en repareren alle loodgieterswerk.

Gootsteen Ontstoppen

Vaak komt een gootsteen verstopping door dat er etensresten of vet door de afvoer wordt gespoeld. Gebruik uw gootsteen daarom ook niet als afvalbak voor b.v pitjes of ander klein afval.

Garantie tot 2 jaar

De kwaliteit van het uitgevoerde werk en het beste materiaal zegt een lange garantie. Onze garantie dekt een periode van maximaal 2 jaar. De geldigheid van deze verplichting is afhankelijk van de gebruikte materialen. Voor uw gemak hebben we een serviceafdeling die garantiestelling en service na de garantie biedt.

Spoedteam (30 min ter plaatse)

De specialisten worden gelijkmatig over de stad verdeeld, indien nodig heeft u binnen een half uur een loodgieter aan huis.

Loodgieter Antwerpen, 24/7

Sanitaire werkzaamheden, Bel Ons!
info@nooddienst.be